BEACHVOLLEYBAL VUGHT

De zomer is alweer bijna achter de rug. Maar niet getreurd.. in het weekend van 24 en 25 augustus gaan we nog één weekend optimaal genieten en sluiten we deze heerlijke zomer zoals vertrouwd af met het beachvolleybal toernooi bij Café Maurickzicht in Vught. Het Maurickplein wordt voor twee dagen weer omgedoopt tot een subtropisch strand waarbij diverse dj’s zorgen voor de zomerse klanken. Een weekend vol spel en plezier voor recreanten en competitie spelers. Twee linker handen? Geen paniek, ook dit jaar is er weer plek voor de voetvolleyballers onder ons! Er kan ook genoten worden van een koud biertje, een heerlijke wijntje, een frisje en een lekkere snack! Ook dit jaar kunnen de dansmoves weer uit de kast worden gehaald want tijdens en na het toernooi zullen er weer zomerse beats klinken van de dj’ en maken we er samen een groot feest van! 

INFORMATIE INSCHRIJVEN

Op de zaterdag beginnen zoals altijd de recreanten teams vanaf 10 uur. Op zondag neemt het voetvolley toernooi plaats samen met de beachvolley voor de competitieteams. Roep al je sportieve vrienden/familie/collega’s* en kennissen bij elkaar en schrijf je team vandaag nog in!

  • Inschrijfkosten per team: €15,00
  • Inschrijven kan tot 17 augustus 

U kunt de inschrijfkosten overmaken naar rekeningnummer NL24 INGB 0008 3107 42 t.n.v. Stichting evenementen Vught o.v.m. de teamnaam. Volg onze Facebook www.facebook.com/maurickzicht en blijf op de hoogte van de nieuwtjes omtrent de beachvolley!

We hopen jullie allemaal te zien op 24 & 25 augustus. 

Team Beachvolley Vught 

* vraag ook eens naar onze speciale sponsorpakketten voor bedrijven!

BEACHVOLLEYBAL IMPRESSIE